Laillisia graffitimestoja?

Täällä voit kirjoittaa kaikista nuorten elämään liittyvistä yleisistä asioista. Voit osallistua näihin keskusteluihin vain rekisteröityneenä. Täältä löydät myös kaikki aikaisemmin nuorten asioista Raahenetissä kirjoitetut kirjoitukset.

Valvoja: Webmaster

Trede
Viestit: 1
Liittynyt: La Kesä 02, 2012 8:21
Paikkakunta: Raahe

Laillisia graffitimestoja?

ViestiKirjoittaja Trede » Su Kesä 03, 2012 23:59

Sikäli, että Raahe nyt tunnetusti on melko konservatiivinen mesta, niin toivottavasti tällainen ei nyt pahaa verta liiaksi herätä... vaikka foorumin viimeinen viesti onkin marraskuulta 2011 että aika kuollutta, mutta toivottavasti joku silti vastais joka asiasta tietäis... mutta oliskohan Raahessa paikkaa laillisille graffiteille?

Kysyn vaan, kun en sellaista tiedä olevan... Ja kuitenki mitä tuolla ympäri kaupungin alikulkuja ynnä muualla on graffiteja mille ei mitään tehdä, vaikka selkeesti ois kysyntääkin lailliselle graffimestal silti ainakin jossai määrin, vaikka 99,9% niistä tageista ja piisseistä kait vanhoja onkin, mitä siellä näkyy olevan... Vois myös korjata niitä paremmiksi ja hienommiksi, vai? Olis varmasti kivempi katella hyvin tehtyä piissiä tai muuraliaki jopa, kuin sitte sellaista vanhaa, haalistunutta ja aika kämäsesti tehtyä piissiä tai randomitagia... Nykyisellää aika kämäsiä tosiaa kun joutunu selkeen nopeasti tekemään kait jotku joskus hätäpäissää, ja mitä nuita sellasia nyt näkyy muuteki ympäri eri kaupunkeja. Ei muuten mitää, mutta aika shame kun asiaa paheksutaan eikä sitte silti mitään asialle tehdä. Tosin ite ennemmin kattelen vaikka vanhaaki piissiä sillanalusessa kuin tasasenharmaata tylsyyttä.

Luvallisesti jos sais käydä korjailemas ne kondikseen nii ois tosi jees, muuten ei kyl hommast tuu mitään jos kiireellä nopeesti pitäis työstää todella hienoksi, haha... Eikä sitä laittomasti kun meneehä se vähän että jos tekee laillisesti nii se on taidetta ja jos laittomasti nii sitte se on sotkua... Ja ois viel parempi jos ois lisäks joku laillinen graffitiseinä tmv. "kameleontti" eli alati muuttuva seinämä mihin sitten maalailla. Vois ihmiset digata, sanonpahan vaan, kun ei ois nii harmaata ja vanhoillista... no, kirjaimellisesti on kyllä, pakko myöntää... Meleko tylsä ja kuivahtanu paikka Raahe nimittäi nykysellää ja se ois sellanen kestojuttu, eikä esim. joku paikallisten bändien ja mahd. parin kotimaisen satunnaisen semijulkkiksen pikku soittoiltama nimeltä Sulatto kerran vuodessa.

Eipä sil, onhan ne paikalliset bänditki iha ok hyviä, mut silti.

Vois olla kaupungille siitä ihan konkreettista hyötyäki sen sijaan että on harmaantuneet graffitit saati sit pelkkä täysharmaa seinä paitsi ettei niitä oo edes poiskaan sitte putsattu. Ei oo kaupungil varaa, eh? Niin ja muutes, siitä Prisman vierestä maalattiin se yks seinä... Ei tainnu ihan spraylla mennä(?) mutta vois heitellä sen toisenki alikulun kuntoon siitä ym. jos luvan sais. Silti se ei tosin iha kameleontiks varmaa kävis ku on kadulla eikä spraynhaju siinä ois koko aikaa kovin hyvä juttu sit... Jonneki hituse sivummas mut kaupungin alueelle silti ois seki kuiten mukava saada...

Jaa-a, eli mitenhän ois? :)

(Ja joo kyl kirjotan kuten puhun. Onpas hampuusia, hahahah.)
-Trede

KOPone
Viestit: 300
Liittynyt: Ma Syys 29, 2008 16:03

Re: Laillisia graffitimestoja?

ViestiKirjoittaja KOPone » Ti Kesä 05, 2012 10:46

Kysy yrityksiltä+kaupungilta, ne voivat jopa maksaa kunnon maalauksista:
http://www.raahenseutu.fi/cs/Satellite? ... RSEWrapper
Sapere aude

marjaleena112
Viestit: 6
Liittynyt: La Loka 14, 2017 8:03

Re: Laillisia graffitimestoja?

ViestiKirjoittaja marjaleena112 » Ti Marras 28, 2017 19:56

Mihin vain saa maalata jos osaa pitää liittua vai miten se meni :o


Palaa sivulle “Nuorten asiat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija