Voi kun kissat saisivat koteja :(

Täällä voi keskustella kaikista eläimiin liittyvistä asioista. Kirjoittaa voi vain rekisteröityneenä

Valvoja: Webmaster

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Helmi 12, 2002 18:12

Mikä hiton plugin mun koneesta puuttuu? Miksi tehdään liian hienoja kotisivuja, kun me kaikki käyttäjät emme ole mitään atk-guruja. Hitsi, kun olis mukava käydä katsomassa RESYN kotisivujakin, mutta noi bugit puuttuu!!

Että se siitä!

Gpiste
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Tammi 22, 2002 0:00

ViestiKirjoittaja Gpiste » Ti Helmi 12, 2002 18:27

Lemmikkien omistajaksi aikovien pitäisi suorittaa "lupakortti".
Lupakortin lisenssimaksu arviodaan suhteessahankittavan eläimen hintaan.

"Lemmikkilisenssin" saamiseksi pitäisi suorittaa perusbiologinen kurssitus nisäkkäisiin tai ko. olentoihin.

Koiravero kusee, eikä siitä ole mitään hyötyä koiralle.

Terv. "ikänsä hiekkalaatikolla leikkinyt" heh...

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Helmi 12, 2002 20:45

Kun seuraa kissojen jälkiä ja aikaansaannoksia lintulautojen ympäristössä, ainoa niille sopiva koti on taivaankoti.

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Helmi 12, 2002 21:36

On 2002-02-12 22:45, Vierailija kirjoitti:
Kun seuraa kissojen jälkiä ja aikaansaannoksia lintulautojen ympäristössä, ainoa niille sopiva koti on taivaankoti.

No huh huh... mietippä omaa tarkoitustas tässä tässä syömisketjussa...

Teemu2
Viestit: 5
Liittynyt: To Tammi 10, 2002 0:00

ViestiKirjoittaja Teemu2 » Ke Helmi 13, 2002 8:15

Vuorossa hiekkalaatikkoasiaa...

Hiekkalaatikoistaan huolissaan oleville ajateltavaksi: mitähän jos hiekan puhtaaseen vaihdon yhteydessä nikkaroisi saman tien ko. leikkipaikkaan sopivan suojan/kannen (toteutustapoja löytyy useitakin, joista voi valita itselleen sopivan), jolloin eläimet pysyisivät poissa sotkemasta ja samalla hiekka pysyisi muutenkin puhtaampana yms.

Niin no, vaatiihan se tietty hieman viitseliäisyyttä, kun ei jälkikasvua voi välttämättä lähettää yksinään pihalle leikkimään, vaan itse ehkä joutuu huolehtimaan suojan hiekkalaatikolta ja leikkien loputtua taas takaisin... :oops:

<font size=-1>[ Tätä viestiä on muokannut: Teemu2 2002-02-13 10:16 ]</font>

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Helmi 13, 2002 9:18

Niinpä.

Mietinkin tässä (ilkeä kun olen?), jotta kuka tekee päätöksen "ihastelijan" puolesta että pääseekö hän katsomaan vaiko eikö, jos hän sanoo harkitsevansa kissan ottamista tulevaisuudessa?

On 2002-02-11 17:12, Vierailija kirjoitti:
...vaan yritämme seuloa kävijöistä ne, jotka mahdollisesti olisivat kiinnostuneita katsomaan kissoja sillä silmällä...

Toisin ja vähän selvemmin sanoen emme halua, että löytöeläinkodilla juoksee vieraita ainoastaan ihastelemassa miten ihania kissat ovat....

Näin ollen jokainen, joka aikoo jossain vaiheessa ottaa kissan, pääsee kyllä sisälle kertomalla tämän päivystävälle työntekijälle.

Minna Huusari
ex-puheenjohtaja


Eipä siinä, tää nyt oli vain tällainen sivukommentti.

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Helmi 13, 2002 11:34

No voisinpa tässä hirmudiktaattorina kertoa taustaa tarkemmin. Teimme päätöksen löytöeläinkodin säännöistä yhdistyksen hallituksen kokouksessa. Pöytäkirjaan kirjoitettiin pitkän keskustelun jälkeen päätös, eli löytöeläinkodille päästetään sisälle ainoastaan ihmiset, jotka ovat tosissaan kissanoton kanssa.

Säännöt ilmoitettiin kirjeitse kaikille vapaaehtoisille työntekijöille ja lisäksi heille on pidetty koulutustilaisuus.

Toivonkin, että jos tulee ongelmia työntekijöidemme kanssa, otatte yhteyttä hallituksen jäseniin, joita ovat tällä hetkellä Katja Riikola, Kalinka Trast, Kati Oravisjärvi, Päivi Takkunen, Katja Kärsämänoja, Kaisa Tuomela, Hanna-Kaisa Hautala ja Hanna Schroderus.

Minna Huusari

derniere
Viestit: 9
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2002 0:00

ViestiKirjoittaja derniere » Ke Helmi 13, 2002 12:59

Te opiskelijat, joilla on lemmikkejä.. kuinka ne viihtyy pienessä asunnossa? Käytättekö kissojanne ulkona pannassa vai ollenkaan? Eikö niillä ole hurjasti energiaa, jos ovat vain sisätiloissa? Yhden tapauksen tiiän, jossa kissaneiti oli varsinainen energiapakkaus, kun se ei ulos päässyt. Että semmosta. Vastailkaapa.. :wink:

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Helmi 13, 2002 17:17

On 2002-02-13 14:59, derniere kirjoitti:
Te opiskelijat, joilla on lemmikkejä.. kuinka ne viihtyy pienessä asunnossa? Käytättekö kissojanne ulkona pannassa vai ollenkaan? Eikö niillä ole hurjasti energiaa, jos ovat vain sisätiloissa? Yhden tapauksen tiiän, jossa kissaneiti oli varsinainen energiapakkaus, kun se ei ulos päässyt. Että semmosta. Vastailkaapa.. :wink:

Onnellinen kolmen kissan omistaja vastaa:
Jäi muuten häiritsemään toi kommentti "...kissaneiti oli varsinainen energiapakkaus kun se ei ulos päässyt.." Eikö lemmikki saa olla energiapakkaus! Minä rakasta energiapakkauksia! Onhan se kiva ketsella leikkivää kissaa kuin nyhjöttävää. Minä käytän joskus hihnassa ulkona. Yksi kissoistani ei edes halua ulos. Käyvät parvekkeella ja kulkevat kaksiota ées taas. Eivät kyllä kärsi! Turkki kiiltää jne. En edes uskalla laittaa kaupungissa kissaa yksin ulos. Kaikenmaailman potkijat heti inisemässsä ja penikat kiusaamassa ja auton alle jäänti on erittäi mahdollista. Maalla olisi eri juttu... Ehkä joku ihan pieni opiskelijan solukoppero, ei sovi oikein kissalle. Jos sellaista asut, niin hanki lemmikki vasta kun asut hieman isompaa asuntoa.

derniere
Viestit: 9
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2002 0:00

ViestiKirjoittaja derniere » To Helmi 14, 2002 11:14

Tottakai katissa pitää energiaa olla, mutta siinä vaiheessa kun tapetit on rullalla ja verhot lattialla, niin eikö sitä ole vähän liikaa? Omistaja kun oli vielä vanha mummo, joka ei jaksanu kolmannesta kerroksesta lähteä ulkoiluttamaan kissaansa, nii aattelin vain, että onko se loppujen lopulta paras vaihtoehto ottaa kissaa vain sisätiloihin, jos se on sille liian pieni alue.

Kotona maalla on kaksi kissaa ja ne käy ulkona millon haluaa. Ei tulis mieleenkään lukita niitä sisälle. Ei siitä tulis mitään..

Ehkäpä kissa menestys sisätiloissa. Parempi kai niin kuin häkissä. :razz:

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » To Helmi 14, 2002 12:26

Aina parempi yksiössäkin kuin häkissä. Ja mitä pienempi tila, sitä enemmän kissalla täytyy olla puuhailtavaa. Eli sen kanssa pitää jaksaa leikkiä ja sille pitää jättää lattialle paljon leikkikaluja. Kaksi kissaa on siinä mielessä hyvä juttu, että omistajan ei silloin tarvitse koko aikaa olla leikkimässä kissan kanssa, koska se voi leikkiä lajitoverinsakin kanssa.

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Maalis 18, 2002 15:01

Löytöeläinkodilla on kova puute kissan purkkiruuasta. Kuivamuona tilanne ok. Kissanhiekka on myös jatkuva rahanielijä yhdistykselle muutoinkin vähäisistä varoista. Löytöeläinkoti ottaa erittäin sydämmellisesti vastaan ruoka-,raha- ja hiekkalahjoituksia. Tälläkin hetkellä löytis on täynnä asukkaita vailla kotia...

Muistutan vielä uudistuneista nettisivuistamme, kannattaa käydä katsomassa. Sivuilla myös linkkejä muille löytöeläin-/eläinsuojelusivuille.
http://www.dataivo.fi/resy

Eläinten puolesta kirjoitti: Päivi /RESY

ps. Resy lipaskeräys Prisman aulassa lauantaina 23.3. klo 11-17- Myös sinne voitte viedä ruoka/hiekkalahjoituksia! :smile:

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Touko 07, 2003 11:22

Selvä!!! LOPPU ON LÄHELLÄ!!! VAROKAA!!!!

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ke Touko 07, 2003 17:13

Eikös tuolla "löytöeläinkodissa" riehu joku epidemia? Pois kaupungin keskustasta tuollaiset paikat. :evil:


Palaa sivulle “Eläinaiheista keskustelua”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa