ILMAINEN ravintoluento (Susanna Tanni & Olli Posti) to 22.9.

Tässä forumissa voit lukea vapaasti muiden ideoita ja kirjoittaa lisäksi omia idoita Raahen tapahtumien kehittämiseksi. Omien mielipiteiden kirjoittaminen vain rekisteröityneenä.

Valvoja: Webmaster

pirjo
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Syys 05, 2016 11:33

ILMAINEN ravintoluento (Susanna Tanni & Olli Posti) to 22.9.

ViestiKirjoittaja pirjo » Ti Syys 06, 2016 10:35

Kärkkäinen.com & Erkki Palviainen, Luontaistuntija Raahe, Hoivapalvelu Helmi sekä Onnellinen.fi järjestävät Raahessa Susanna Tannin & Olli Postin ilmaisen ravintoluennon.

Rajallisten paikkojen sekä tarjoilujen vuoksi toivomme sinulta ennakkoilmoittautumista https://goo.gl/forms/HDvX0IixiB4JEqca2

Luennolla kuullaan kaksi erilaista tarinaa siitä, miten ravinnolla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Käsiteltäviä aiheita ovat mm.
    kehon happo-emästasapaino
    eri ruoka-aineet ja niiden vaikutus
    mehustaminen ja
    fytoravinteiden merkitys.

Hehkeä ja nuorekas Susanna Tanni on jo vuosia ohjannut ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin oikeanlaisen ravitsemuksen avulla. Ravitsemus on muuttanut hänen elämänsä suunnan täysin.

42-vuotias viiden lapsen äiti on nyt paljon nuorekkaampi kuin kymmenen vuotta sitten, sillä oikeanlainen ravinto on kääntänyt fyysisen vanhenemisprosessin toiseen suuntaan. Susanna haluaa auttaa myös muita ihmisiä voimaan maksimaalisen hyvin, löytämään elämään uuden ilon ja energian sekä olemaan paras versio itsestään terveellisen ravitsemuksen avulla.

Oman ravintokokemuksensa lisäksi Susanna on opiskellut ravitsemusta Institute for Integrative Nutrition -opistossa USA:ssa. Hän on koulutukseltaan Holistic Health Coach.

Olli Posti on yksi Suomen tunnetuimmista ravintoguruista, joka kärsi nuorena astmasta ja sairastui vuonna 2002 myös MS-tautiin. Siitä alkoi pitkä ja mutkikas matka paremman olon saavuttamiseksi. Ollin matkaan on kuulunut paljon epätoivoa, mutta myös paljon valoa, iloa ja läpimurtoja. Olli Postin mukaan ihmisen hyvinvoinnissa on aina kyse kokonaisuudesta.

Aika: to 22.9.2016 klo 17-20
Paikka: Raahen Teatteri, Koulukatu 13
Ennakkoilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/HDvX0IixiB4JEqca2
FB-sivu: http://bit.ly/ravintoluento

Palaa sivulle “Raahen tapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija