Tatuointi ja lävistysliikkeitä

Täällä voit kirjoittaa kaikista nuorten elämään liittyvistä yleisistä asioista. Voit osallistua näihin keskusteluihin vain rekisteröityneenä. Täältä löydät myös kaikki aikaisemmin nuorten asioista Raahenetissä kirjoitetut kirjoitukset.

Valvoja: Webmaster

Vieras

Re: Tatuoinnit ja lävistykset hengenvaarallisia

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Elo 25, 2006 10:15

Vierailija kirjoitti:EI kannata ottaa tatuointeja eikä lävistyksiä. Tulette vuosien saatossa allergisiksi niille väriaineille ja mitäs sit. Pois tatuoinnin kyllä saa, mutta mitäpäs teet allergialle?


Ei kannata puhua asiasta josta ei tiedä mitään, mulla ja mun monella kaverilla on nahka täynnä leimoja eikä kellään oli todellakaan mitään oireita vanhimmat täpit on yli 20v vanhoja, ja jos lävistyskoru on oikenlainen niin siittäkään ei voi tulla mitään oireita koska ne on ns. kirurgiterästä jota ihmisen elimistö ei rupea hylkiin.

Vieras

Re: Tatuoinnit ja lävistykset hengenvaarallisia

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Elo 25, 2006 10:21

Vierailija kirjoitti:Ei kannata puhua asiasta josta ei tiedä mitään, mulla ja mun monella kaverilla on nahka täynnä leimoja eikä kellään oli todellakaan mitään oireita vanhimmat täpit on yli 20v vanhoja, ja jos lävistyskoru on oikenlainen niin siittäkään ei voi tulla mitään oireita koska ne on ns. kirurgiterästä jota ihmisen elimistö ei rupea hylkiin.


se että sulla ja kavereilla ei ole ollut ongelmia ei tarkoita, etteikö muilla olisi.
kato tuosta http://www.silikonitieto.net/artikkeli.phtml?ID=31

Vieras

Re: Tatuoinnit ja lävistykset hengenvaarallisia

ViestiKirjoittaja Vieras » Pe Elo 25, 2006 10:57

Joissain ammateissa kyllä, lävistykset ovat työturvallisuutta huonontava tekijä mutta ei niiden pitäisi asiakkaita haitata. Maailma muuttuu, jossain vaiheessa lävistykset tulevat olemaan täysin normaali asia.


meeppä Mäkkärille töihin tai sairaalaan tai ravintolakokiksi, tuossa muutama esimerkki.
Lävistykset ja tatuoinnit ovat ainoastaan heikon itsetunnon omaavien keino tehdä itsestään parempia, siis omasta mielestään.

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » To Elo 31, 2006 17:50

jaa'a.. en mää ainakaan hanki lävistyksiä sen takia että mulla on huono itsetunto! ehkä joku on nii säälittävä kyllä.. mutta YLEENSÄ ne hankitaan sen takia että jos niistä tykkää jne. mutta kullaki oma mielipiteensä!

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Su Syys 03, 2006 6:07

mul on roiskeita ympäri roppaa kädet jalat rinta selkäniska olkapäät kaveri teki osan ja itte muutaman :evil:

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Syys 18, 2006 10:44

hei kuulkaas.. onko raahesa missään lävistyskoruja myytävänä? myyäänkö sielä pattijoella mikä pirjo berg lie onkaan lävistyskoruja? jaksa aina ouluun saakka lähtä jotain esim. kielikorua ostamaan :D eikä netistä saa tilata..
ja toisekseen, missä ammatissa sais olla lävistyksiä naamassa? siinä mielessä harmittaa, ku näitä on tullu otettua että sitten ku tullee aika mennä töihin, nii ei ehkä pääsekkään.. tosin ei ne varmaan kovin paljoo tuu estämään.. tai jos ei muualle pääse, nii opiskelee itte lävistäjäksi x)

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Syys 18, 2006 10:52

saa sieltä lävistyskoruja. aitoa titaania ovat. myös hyviä löytyy raahen kahdesta kultasepänliikkeestä.. hittimaattia vastapäätä tosi hyviä

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Syys 18, 2006 11:56

no emmää ainakaan oo huulikoruihin/kulmaan/kieleen kultasepän liikkeistä löytäny.. :o mutta niih, pittää käyä kattomasa sieltä pattijoelta

Vieras

Tatuoinnit ja lävistykset hengenvaarallisia

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Syys 18, 2006 12:02

höpö höpö tatuointien otto on yhtä vaarallista kuin hmmm.. no joo vaikkapa nukkuminen, hirveää ku yöllä tippuu sängystä ja taittaa niskansa... eli elkää ihmiset menkö enää nukkumaan.

Olis mahtava perustaa liike jossa ei sais asiakkaina/työntekijöinä olla muita kuin tatuoituja loppuun lävistettyjä yli 40 vuotiaita ihmisiä. loppuis noiden L-positiivisten maailman parannus puheet.

Avatar
A.Ragones
Viestit: 75
Liittynyt: Pe Huhti 06, 2007 15:47

ViestiKirjoittaja A.Ragones » Ma Marras 09, 2009 10:03

Viikonvaihteen Iltalehdessä oli artikkeli Suomen rikollisliigoista. Siinä mainituilla jengeillä, useammallakin, oli peitetoimintana mm. tatuointiliikeketjuja yhteensä puolenkymmentä. Toimintaa ilmeisesti myös täällä pohjoisessa.
En tunne alaa, onkohan Raahen liikkeet niihin kuuluvia ja ovatko tällöin rikollisten renkejä tietäen tai tietämättään?

humppeli
Viestit: 11
Liittynyt: Pe Touko 06, 2011 10:03

Re: Tatuointi ja lävistysliikkeitä

ViestiKirjoittaja humppeli » Ke Touko 18, 2011 8:54

hirveetä lietsomista. Lävistykset ja tatskat ovat pieni paha mitä ihminen voi itelleen tehä. Ne voi olla kauniita tai yliampuvia. Riippuu tapauksesta. Ja nää pomot jotka ei salli miesten käyttää korvakorua mutta naisten kyllä on tod näk homofoobikkoja ta pelkää jotain muuta..Itse koristan kroppaani pelkästään hopea- ja kultakoruilla


Palaa sivulle “Nuorten asiat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija