Skeittaus

Täällä voit kirjoittaa kaikista nuorten elämään liittyvistä yleisistä asioista. Voit osallistua näihin keskusteluihin vain rekisteröityneenä. Täältä löydät myös kaikki aikaisemmin nuorten asioista Raahenetissä kirjoitetut kirjoitukset.

Valvoja: Webmaster

Crim
Viestit: 20
Liittynyt: Ti Heinä 16, 2002 0:00

ViestiKirjoittaja Crim » La Elo 03, 2002 10:27

Mennee hermot ku kaikki aikuset ei
tajua skeittauskesta mittää
ja sit nalakuttaa siitä koko ajan.

Miksi?
~CRIM~

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Elo 06, 2002 9:21

Voi Jesus Maria H. Rodriguez!

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Elo 06, 2002 9:36

Eiks tää kuulu tonne junnuosastoon eikä tänne yleiseen. Me aikuiset ei tajuta skeidauksesta mitään muuta kuin hemmot on pukeutunu epäsiististi luulee että rullaläpyskällä saapi ajella menemään vaikka museossa tahi kirkossa.

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Elo 06, 2002 11:57

Koittaakaapa vanhat kalkkiset miettiä vähän mitä kirjoitatte ennenkuin kirjoitatte.
Kyllä skeittauskin puhtaimmillaan on erittäin hyvää fyysistä kuntoa ja äärimmilleen hiottua tekniikkaa vaativaa urheilua. Tämä tietenkin edellyttäen, että tähän harrastukseen ei liitetä kaljanjuontia ja mömmöjen vetämistä. Nämä skeittiporukat usein myös itse rakentelevat harrastukseensa tarvittavia ramppeja yms. telineitä. Samaa ei voi sanoa ns. hyväksyttyjen urheilulajien harrastajista kuten pesäpalloilijat jääkiekkoilijat jne. joille pitää järjestää kaikki valmiiksi.

Ja mitä skeittailijoiden vaatetukseen tulee, niin eipä ole häävi näky sekään, kun tuollainen 50 v. about 30 kg ylipainoinen mummi tai ukki vetää tiukat trikoot päälle, rullaluistimet jalkaan ja sauvat käteen ja lähtee yleiselle pyörätielle huitomaan niin, ettei tavallinen kulkija tahdo sekaan sopia.

Väitän vielä, että kyllä näistä skeittailijoista tulee yhtä suurella todennäköisyydellä aivan samanlaisia keski-ikäisiä kärttyisiä, nuorison harrastuksia ja pukeutumista siunailevia kansalaisia, kuten muistakin.

T: Isoisä vm. -63

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 10, 2002 16:33

Tuo edellinen oli aika hyvä!!
Ottakaa palikat oppia!!!

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Syys 10, 2002 18:52

Minulla ei ole skeittausta vastaan mitään, mutta tässä muutama vinkki skeittailijoille :

1. Ostakaa kunnon housut (Verryttelyhousuissa on helpompi skeitata)

2. Kuunnelkaa kunnon musiikkia, se tumputus ja jumputus ei auta keskittymään... pistäkää vaikka jotain klassista jos ei muuta löydy.
(Tämä kyseinen jumputus ja tumputus siis häiritsee minua)

3. Skeitatkaa jollain määrätyillä alueilla... ei tämä ole mikään goddamn NEW YORK. En tahtoisi enää ajaa yhdenkään teidänkaltaisten päälle... (1 jäänyt jo alle... ei mitään pahempaa sattunut)

...Eipä tässä muuta

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 18, 2002 15:50

Pitäs saada skeittareille sisähalli niin saatas ne pois katukuvasta "häiritsemästä". Kaippa ne ite rakentas jos värkit annettas. T: Sivusta kuunnellut

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Marras 18, 2002 17:22

halli ois hyvä

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 19, 2002 3:46

Eihän sitä Veikkonen hallia, ennenkuin pesiskatsomossa on katto.

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 19, 2002 8:44

About 5-8vuotta sitten alkoi tämä "uusi aalto" skeittaamisessa ja vakiinnuttanut hyvin nuorten suosimissa lajeissa.. sitä ennen samankaltainen suosio oli 80-luvun puolenvälissä, jolloin minäkin TURBO II-laudalla laskin mäkiä alas ja tein ollieita tynnyreiden yli! =)

Tämä skeittareiden käyttämä vaatetus kuuluu heidän kulttuuriin.. olisihan se kätevä jossain verkkareissa rullailla, mutta hölmön näköistä! =) Löysä vaatetus mahdollistaa temppujen tekemistä, koittakaapas itse perusfarkuillanne hyppiä ja pomppia.. ei ole helppoa! Vaatetukselle aivan sama!

Ja kyllä skeittaus on urheilu-laji siinä missä muutkin, vuosien harjoittelua.. jos nuorille annettaisiin tarpeeksi hyvä tila missä skeittailla niin kyllä he pysyisivät siellä pääosin! Kyllähän kaupungin katukuvassa näkyy muitakin liikunnanharrastajia (lenkkeilijät, dementia-hiihtäjät jne..) niin miksei skeittaajia? Pojat eivät tarkoituksella ole muitten riesana.. kyllä sitä ennemmin varoo muita kuin laskee yli 1000mk:n laudalla auton alle!

Minusta on ainakin hauska seurata kun joku tekee temppuja.. toki nämä aloittelijat on monesti surkuhupaisia, mutta usemman vuoden harrastaneet nyt osaavat jo lajin kohtuullisesti!

Antaa poikien nyt harrastaa lajia josta he pitävät ja jota haluavat oppia lisää. Parempihan se on että he harrastaa jotain, eivätkä maleksi missään epämääräisissä piireissä kuten moni muu nuori valitettavasti!

T: Skeittaaja 80-luvulta! =)

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 19, 2002 12:35

Skeittaaja 80-luvulta kirjoitti todella viisaasti. laji on kehittynyt kymmenessä vuodessa valtavasti.Tällä alueella on paljon lajin harrastajia.Aloitteliat ovat naurettavan näköisiä mutta harjoitus tekee mestarin!

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 19, 2002 13:32

HALLI!!!!

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » Ti Marras 19, 2002 14:06

Mitä mieltä olet skeittauksesta tai mahdollisesti hallin hannkimisesta???

Vieras

ViestiKirjoittaja Vieras » To Marras 21, 2002 12:28

Kommentoikaa!!!


Palaa sivulle “Nuorten asiat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa