Kelpoinen tiedottaminen

Tässä forumissa voit kysyä Raahe.netiä koskevia kysymyksiä ja antaa kehitysideoita. Kirjoittaminen vain rekisteröityneenä. Lukeminen mahdollista myös rekisteröitymättömänä.

Valvoja: Webmaster

Avatar
spuge
Viestit: 565
Liittynyt: Su Tammi 11, 2004 8:36

Kelpoinen tiedottaminen

ViestiKirjoittaja spuge » Pe Joulu 14, 2007 17:46

Nokia? Kelvotonta ylhäältä alas saarnassanomaa, yhteiskunnan ajoilta jolloin ihmisillä ei olleet vielä heinäseipäät katoillaan.
:evil:
The Moderaattorin ei ny piä hermostua kolmen aktiivisen keskustelijan tylsään tekemättömyyden tunteeseen. Mode tilaa nyt vaan lomamatkan aurinkoon ja relaa pari viikkoa. Ihminen se on Modekin. Totta puhuen aiheestahan tämä oli, mutta oliko lihaa liikaa?:

""
Kirppikselle on muutaman viime viikon aikana ilmennyt herjaavia ilmoituksia, jotka ovat kohdistuneet nimellä, puh nrolla tai muuten tunnistettaviin henkilöihin, joilla kuitenkaan ei ole ollut mitään tekemistä ao asioiden kanssa.

Nämä tapaukset on jätetty poliisitutkintaan. Syylliselle / syyllisille tullaan vaatimaan rangaistusta vahingonteosta, kunnianloukkauksesta sekä korvausta ylläpidolle aiheutuneista lisäkustannuksista.

Kirjoittajien olisi syytä huomioida, että palvelimelle jää aina jälki IP-numerosta ja rikosepäilyissä poliisi saa selville operaattoreilta, missä osoitteessa ao IP-numero on tietyllä hetkellä ollut käytössä.

Lukijat voivat ilmoittaa edelleen havaitsemistaan loukkaavista tai muuten hyvän tavan vastaisista ilmoituksista osoitteella webmaster@raahe.net
_________________
Raahenet ylläpito
webmaster@raahe.net
"Mistä ei voi puhua, siitä on vaiettava"
"Juokaa siideriä, juokaa kaljaa, juokaa mitä tahansa. Mutta älkää tappako, älkää raiskatko, älkääkä polttako toistenne koteja" J L

Palaa sivulle “Raahe.net vastaa”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija