Olisiko aihetta puuttua "keskustelun" laatuun?

Tässä forumissa voit kysyä Raahe.netiä koskevia kysymyksiä ja antaa kehitysideoita. Kirjoittaminen vain rekisteröityneenä. Lukeminen mahdollista myös rekisteröitymättömänä.

Valvoja: Webmaster

Avatar
minna
Viestit: 46
Liittynyt: Pe Touko 04, 2007 15:59
Paikkakunta: Raahe

Olisiko aihetta puuttua "keskustelun" laatuun?

ViestiKirjoittaja minna » To Elo 09, 2007 17:52

Jospa tuo kirjallinen kielenkäyttö otettaisiin tiukkaan syyniin palstoilla. Muistan, kun tänne haluttiin omaa foorumia, jossa olisi mahdollista purkaa tunteitaan ja vaikka vähän aukoa päätäänkin, mutta mikä oli vastaus? Ei onnistu, mutta nyt sitä voi vapaasti harrastaa kaikissa muissa osastoissa?!? Missäs se valvonta näkyy nyt??? :evil:
Eikös näitä "häiriköitä" saada sivuilta pois jos teksti on enemmän kuin asiatonta? Minua ainakin ärsyttää suunnattomasti, että tunnelma on vähintäänkin vihamielinen ja mitään kunnon asiaa ei voi käsitellä ilman ilkeää naljailua!

Webmaster
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2002 0:00
Viesti:

ViestiKirjoittaja Webmaster » Pe Elo 10, 2007 9:52

Avoimelle keskustelufoorumille tällaiset asiat lienee aika tyypillisiä. Pahimmat ylilyönnit on onneksi saatu aisoihin tällä "pakko-kirjoittamis-rekisteröitymisellä" mutta herjan heittoa on yhtä vaikea kokonaan "saada aisoihin" kun jossakin torilla tai muulla markkinapaikalla.

Otamme mielellämme ehdotuksia esim sellaisiksi uusiksi aiheeltaan vaikka rajoitetuksikin kirjoittelualueiksi, joille joku ilmoittautuisi myös moderaattoriksi ja/tai ylläpitäjäksi.

Palkkaa ei voida maksaa, vaan työ pitäisi tehdä "kun-antaa-niin-saa"-periaatteella. Tunnukset saa käyttöön heti kun ylläpito on vahvistanut/muokannut/määritellyt kirjoitusalueen ja saanut tiedon, millä rekisteröidyllä nimimerkillä aluetta moderoidaan.

Löytyisikö näin uusia aiheita ja kirjoittajia & lukijoita?
Raahenet ylläpito
webmaster@raahe.net


Palaa sivulle “Raahe.net vastaa”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija