äiskäpä kyssyy taas?

Tässä forumissa voit kysyä Raahe.netiä koskevia kysymyksiä ja antaa kehitysideoita. Kirjoittaminen vain rekisteröityneenä. Lukeminen mahdollista myös rekisteröitymättömänä.

Valvoja: Webmaster

äiskä
Viestit: 1343
Liittynyt: Ma Syys 11, 2006 15:00

äiskäpä kyssyy taas?

ViestiKirjoittaja äiskä » Ti Tammi 16, 2007 19:03

Niin ku täsä ihan itekseni oon mietiskelly, ku sieltä webmasterin/ylläpidon päästä ei oo kuulunna pitkään aikaan mittään? Että onko siellä jotaki ylitsepääsemättömiä onkelmia? Että voisko joku olla avuksi? Ku uskosin kuiteski, että mehän täällä pörräillään toistemme iloxi, no välillä haitaxiki, mut kuiteski, eikö tää oo meiän kaikkien yhteinen juttu? Että jos sielläpäin on jotaki, niin ainaski mää oon valmis avittammaan. Jos en sitte vaan hankaluta asioita, mutta haluisin oikeesti kuulla jotaki sieltäki päin! Ja teilleki sinne, haloo, eihän tää oo mikään näköratio eikä -telkkari! Mut "rehellisyys maan perriii" joka tapauksessa, ainaski jossaki vaiheessa. Kirjotteli vilpittömin mielin "äiskä"

Webmaster
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2002 0:00
Viesti:

ViestiKirjoittaja Webmaster » Ke Tammi 17, 2007 15:54

No annetaanpas kuulua nyt vaikka Hyvät Uuvven Vuoden toivotukset äiskälle! :wink:

Se on yleensä hyvä merkki kun ylläpidon ei tarvitse ojennella kirjoittajia joka käänteessä. Vastaamaan toki pyrimme kaikkiin kysymyksiin ja myös kaikki uudet ideat otetaan aina harkintaan. Kysymyksiin pyrimme vastaamaan joko tällä palstalla tai henk koht webmaster@raahe.net - postilla.
Raahenet ylläpito
webmaster@raahe.net


Palaa sivulle “Raahe.net vastaa”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa