Maahanmuutto tulevaisuus.....

Tähän forumiin voit kirjoittaa sopivaksi katsomastasi yleisestä aiheesta tai kommentoida toisten aloittamia aiheita vain rekisteröityneenä. Lukeminen mahdollista myös rekisteröitymättömänä.

Valvoja: Webmaster

Hurricane
Viestit: 155
Liittynyt: Ti Elo 09, 2005 18:34

Maahanmuutto tulevaisuus.....

ViestiKirjoittaja Hurricane » Ti Syys 06, 2016 20:09

Naapurissamme ruotsissa on erittäin vakavia ja pahoja ongelmia jotka ovat aiheutuneet maahanmuutosta. Ruotsissa on jo n 52 ns No-Go aluetta joissa normaali lain ja järjestyksen pito ei enää onnistu.

No-Go käsitteellä tarkoitetaan maahanmuuttajien kontrolloimaa aluetta, jolle järjestyksenpitäjillä ei ole asiaa ja jossa lain ja järjestyksen ylläpito on mahdotonta. Poliisilla on vain vähän mahdollisuuksia hillitä rikollisuutta. Poliisipartioiden saapumiseen vastataan kivityksellä ja rikosten tutkiminen on vaikeaa.Ruotsin poliisi hyökkäysten kohteena ”No Go” -alueilla – Maahanmuuttajien rikollisuus räjähtänyt kasvuun

Asiasta uutisoi Express

Ruotsissa jo 52 vaaralliseksi luokiteltua ”No Go”-aluetta

Euroopan pakolaiskriisi on tuonut Ruotsiin valtavan rikosaallon, valtaisan kasvun seksuaalirikoksissa, huumeiden välitystä ja aseita kantavia lapsia.

Express-lehti kirjoittaa, että Ruotsin rikostutkinnan salainen raportti sisältää yksityiskohtia poliisia vastaan kohdistuneista hyökkäyksistä, kuten esimerkiksi ”naamioitunut ryhmä kivitti poliisiautoa”.

52 ”No-Go”-aluetta

Noin 52 aluetta Ruotsissa on poliisin ”mustalla listalla” lajiteltuina kolmeen eri kategoriaan ”riskialueista” – ”vakavan haavoittuvuuden” alueihin. Pelkästään Tukholmassa on yli 20 ”No-Go”-aluetta.

Alueilla on yleisesti korkea määrä maahanmuuttajia, korkea työttömyystaso ja huonot elinolosuhteet.

Rikolliset täysin avoimesti vastustavat lakia. Laeista piittaamattomilla alueilla kukaan ei edes vaivaudu antamaan poliisille lausuntoja. Rikolliset kieltäytyvät maksamasta ravintoloissa ruokailtuaan, käyttävät avoimesti huumeita, myyvät salakuljetettua tavaraa ja heittelevät kiviä poliisin päälle.

Hallundassa ja Norsborgissa on nähty 12-vuotiaiden kulkevan aseiden kanssa. Rakennuksia on sytytetty tuleen ja 70 autoa on tuhopoltettu viime vuonna.

Tukholman Husbyn kaupunginosassa myydään avoimesti huumeita ja ihmiset pelkäävät kulkea ulkona illalla 17 jälkeen. Kaupunginosan liikeyritykset lähtevät alueelta.

Alueilla on niin paha tilanne, että jokaisen hälytyksen tullessa paikalle lähtee aina vähintään kaksi autoa.

Joillakin alueilla ihmiset ovat niin peloissaan, että eivät uskalla puhua poliisille.

Vastaanottokeskusten levottomuudetkin työllistävät – Poliisi myöntää kyvyttömyytensä selvitä rikollisuudesta

Poliisipäälliköt ovat myöntäneet, että eivät enää selviydy rikosmääristä ja pyytäneet vahvuuteensa lisää poliiseja.

Poliisipäällikkö Dan Eliasson kertoi tarvitsevansa 4 100 poliisia ja asiantuntijahenkilöstöä selivitäkseen valtaisasta rikollisuuden kasvusta tuhansien maahanmuuttajien tultua maahan. '

Tämä sama tulee tapahtumaan myös suomessa.......

Tätäkö maahanmuuttomyönteiset tosiaan haluavat???

Jos joku luulee että Suomeen tunkeutuneet olisivat jotenkin parempaa porukkaa kuin ruotsiin tunkeutuneet, niin ettei ongelmia olisi odotettavissa suomessa oleskelevien tunkeutujien taholta. Jos niin luulet niin olet todella sinisilmäinen hölmö.

Ruotsissa tilanne karannut käsistä.....

https://www.youtube.com/watch?v=HvmLl331Y0Q

Menkääpä kosmopoliitit käymään ja tekemään tuttavuutta muiden kulttuurien kanssa vaikka alueilla Tukholman Rinkeby/Tensta, Göteborgin Bergsjön ja Biskopsgården sekä Malmön Herrgården/Rosengård niin luulempa että ehjänä ette tule takaisin.

https://www.youtube.com/watch?v=RlEjmZPvejI

Tätä kaikkea tapahtuu muuuallakin euroopassa, suomessakin vielä joku päivä. Vielä olisi mahdollisuus pelastaa Suomi. Otetaan vain ja ainostaan kiintiöpakolaisia jos niitäkään. Ei me olla vastuussa maailman tapahtumista, eikä meillä ole mitään velvollisuutta olla maailman sosiaalitoimisto, Ei auta mitään vaikka otettaisiin 10 miljoonaa pakolaista. Sotia ja levottomuuksia tulee aina olemaan noissa kehittymättömissä maissa.

Suomalainen valtamedia vaikenee muualla euroopassa tapahtuvasta maahantunkeutujien aiheuttamista ongelmista.....

Seuratkaa kansainvälistä mediaa, niin avautuu totuus maahanmuuttomyönteisten mielestä ihanasta maahanmuutosta ja kulttuurien monimuotoisuudesta.

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa