Suomen hyvinvointi ja turvallisuus uhattuna

Tähän forumiin voit kirjoittaa sopivaksi katsomastasi yleisestä aiheesta tai kommentoida toisten aloittamia aiheita vain rekisteröityneenä. Lukeminen mahdollista myös rekisteröitymättömänä.

Valvoja: Webmaster

Hurricane
Viestit: 155
Liittynyt: Ti Elo 09, 2005 18:34

Suomen hyvinvointi ja turvallisuus uhattuna

ViestiKirjoittaja Hurricane » Pe Elo 19, 2016 14:30

Tämä ei kai ole kenellekään epäselvää, kun suomen rajojen läpi on virrannut suuri joukko turvapaikanhakijoita joiden mukana on mitä todennäköisimmin myös radikaalimilitantti islamisteja. Naton Euroopan joukkojen komentaja on todennut, että tuhannet terroristit ja ISIS-taistelijat ovat tulleet eurooppaan turvapaikanhakijoiden mukana. Myös Isis itse on ilmoittanut, että se on soluttanut jo tuhansia ”taistelijoitaan” Eurooppaan.

Ulkomaisten arvostettujen sanomalehtien mukaan Euroopassaon maahanmuuton myötä alkanut toimia useita liikkeitä, jotka pyrkivät šarian mukaiseen lakiin vähintäinkin muslimiväestölle, lopullisena päämääränään alistaa kaikki islamin lain alle, tämä on uhkakuva joka tulee ottaa tosissaan. Jos vähänkään seuraa kansainvälistä mediaa, ei voi välttyä huomaamasta sitä tosiasiaa, mitä liiallinen massamuutto aiheuttaa eli väkivaltaa, sekasortoa ja mellakointia.Ei me suomessakaan enää eletä missään lintukodossa jossa pahaa ei voisi tapahtua.

Jos maahantunkeutumista ei saada kuriin on vain ajan kysymys milloin suomessakin saadaan kokea väkivaltaa, sekasortoa ja mellakointia. Nyt olisi päättäjien ja suvaitsevien otettava pää pois sieltä minne ei aurinko paista, arvaatte kyllä mistä. Poliittinen eliitti vain hihkuu (hihkui) innoissaan että suomi tarvitsee maahanmuuttoa, työperäistä eikä maahantunkeutumista mitä se on pääosin on, työperäinen maahanmuutto on vain sangen pientä nykyiseen maahantunkeutumiseen verrattuna. Ylioptimistiset odotukset siitä että turvapaikanhakijoissa olisi koulutettua väkeä, olivatkin totaalisen vääriä. TEM:n mukaan ammatillista koulutusta ei kovin paljoa ole, sitä löytyy noin 10–20 prosentilta, korkeasti koulutettuja on selvästi alle 10 prosenttia, Lisäksi joka viides ei ole edes omalla äidinkielellään luku- ja kirjoitustaitoinen ja englantia hakijoista osaa enimmillään joka kymmenes. mitä hyötyä suomelle on täysin erilaisesta kultuurista tulevista, luku ja kirjoitustaidottomista, joiden integroituminen suomeen tulee olemaan todella vaikeaa ehkä mahdotonta. Puhutaan kotouttamisesta niinkuin se poistaisi ongelmat, kautta aikain kotouttaminen ei ole onnistunut hyvin, miten se muka nyt onnistuisi paremmin, Kotouttaminen ei muuallakaan euroopassa ole onnistunut hyvin, miten suomi olisi jotenkin parempi siinä suhteessa.

Täysin erilaisesta kulttuurista tulevan, täysin erilaiset eettiset arvot ja asenteet omaavan henkilön kotiutuminen ei ole helppoa. Vallitsevaan kulttuuriin sopeutuminen voi olla hyvin vaikeaa koska kukapa haluaisi luopua oppimistaan tavoista ja arvoistaan. vapaaehtoisesti Joillakin on halu ja kyky siihen jotkut eivät sitä halua.

Miten voidaan pitää perusteltuna sitä, että Suomeen otetaan elätettäväksi valtava määrä luku- ja kirjoitustaidottomia ihmisiä, joiden kulttuuri, uskonto ja ihmiskäsitykset ovat täysin erilaisia kuin kantasuomalaisilla?

Päättäjät myös kilvan kiljuvat maahantulijoiden työllistämisestä, mihin töihin? Somaliasta ja Irakista kotoisin olevat ovat työllistyneet heikosti kantaväestöön verrattuna myös pitkällä aikavälillä, Vuosina 2003–2011 Suomeen muuttaneilla työllisyysaste oli vain noin 10–15 %. Tilastokeskuksen mukaan Suomessa vain noin 25% työvoimaan kuuluvasta irakilaisväestöstä on työllisiä tai yrittäjiä, 75% ei työllisiä .Suomessa on jo omasta takaa suuri joukko työttömiä. Myöskään mitkään risu,lumi ja muut aputyöt ei suomen taloutta edistä, jostakinhan se rahan täytyy tulla, no sehän revitään veronmaksajien selkänahasta. Ai niin mehän rikastutaan tällä totesi eräs poliitikko, samaan aikaan kun valtion pitää ottaa lisää velkaa maahanmuutto kustannuksiin.Sisäministeri Petteri Orpo totesi vuonna 2015 että turvapaikanhakijoista aiheutuvat lisäkulut katetaan ottamalla lisää velkaa. "Tämä on sellainen asia, ettei sitä kannata hoitaa lisäleikkauksilla" Hallitus esittää, että maahanmuutosta ja turvapaikanhakijoiden määrän kasvun aiheutuviin kuluihin varataan vuonna 2016 452 miljoonaa euroa lisää rahaa. Satoja miljoonia jo mennyt ja satoja miljoonia menee, eihän suomen talous tälläista kestä, jos meno jatkuu yhtä holtittomana, saamme heittää hyvästit hyvinvointivaltiolle.

Viimevuoden puolella irakin suurlähettiläs Kindeel totesi että monissa Irakin maakunnissa on turvallista ja siellä vietetään normaalia elämää. Poikkeuksia ovat ne osat maasta, jotka käyvät sotaa Daeshia (Isis) vastaan. Jos pysyy poissa sota-alueelta, Irakissa on turvallista, Kindeel selvitti. Kuitenkin suuri osa irakilaisista saa suomesta turvapaikan. Älytöntä on myös se, että vaikka on minkälainen rikollinen niin suomesta ei karkoteta pois, ja tämän kyllä rikolliset tietävät.

Ihmetyttää myös se että jotkut sanovat maahanmuuton rikastuttavan,millä tavoin??Jospa joku vois kertoa kuinka se oikein rikastuttaa, vaan eipä vastausta taida kuulua. Itselleni ja varmasti valtaosalle suomalaisia ei tule mitään sellaista mieleen joka rikastuttaisi tavallisen suomalaisen elämää millään tavoin. Ihan on mukavaa ja on pärjätty tähänkin asti ilman rikastusta.


Monikultuurisuus on myös utopiaa, liittokanseleri Angela Merkel on todennut sen epäonnistuneen saksassa, myös Iso-Britannian pääministeri David Cameron on sanonut ajatuksen monikulttuurisuudesta olevan epäonnistunut, saman on todennut myös Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy. Milloinhan Suomessa poliittinen eliitti ja suvaitsevaisto myöntävät sen tosiasian että monikulttuurisuus visio on täyttä utopiaa ja epäonnistunut jo ajatuksena.

Ja arvoisa suvaitsevaisto, seuratkaapa myös ulkomaista mediaa, mikä ei peittele maahanmuuton vakavia ongelmia. On järkyttävää kun suvaitsevaisuus sumentaa järjen ja sokaisee silmät näkemästä sitä karmaisevaa todellisuutta mitä vakavia ongelmia maahantunkeutuminen tulee aiheuttamaan.

Ihmetystä herättää myös se että suomeen on saapuneista turvapaikanhakijoista 78 prosenttia on ollut miehiä. Mitenhän olisi käynyt jos aikoinaan suomalaiset nuoret miehet olisivat jättäneet kotimaan vihollisen armoille, eipä tainnut käydä edes mielessäkään suomen nuorilla miehillä. Moni irakilaisnuorukainen pelkää joutuvansa sotaan asepalveluksessa omien kertomuksiensa mukaan, osa on sotarikollisia jotka pakenevat tekojaan Suomeen, myös poliiseja ja armeijan kantahenkilökuntaa on heittänyt ”pyyhkeen” kehään ja tunkeutunut Suomeen.

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa