Mikä elämässä on tärkeintä ?

Tähän forumiin voit kirjoittaa sopivaksi katsomastasi yleisestä aiheesta tai kommentoida toisten aloittamia aiheita vain rekisteröityneenä. Lukeminen mahdollista myös rekisteröitymättömänä.

Valvoja: Webmaster

Avatar
matlep
Viestit: 83
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2004 11:29
Paikkakunta: Raahe
Viesti:

Mikä elämässä on tärkeintä ?

ViestiKirjoittaja matlep » La Touko 09, 2015 12:22

On monenlaisia näkemyksiä siitä mikä elämässä on tärkeintä esim. joillekin raha on tärkeintä jollekin urheilu , uskonto ,politiikka jne.
Edellä mainitut ei kuitenkaan ole elämässä lainkaan tärkeitä kun tutkitaan sitä mikä ihmiselle ihmisenä on tärkeintä ja miksi ?

Kun ihminen omakohtaisesti tutkii sitä mitä tai mikä hänelle elävänä olentona on tärkeintä niin eräs näkemys on se että ihminen haluaisi saavuttaa ikuisen elämän ?

Fyysinen elämä kuten tiedämme ei koskaan voi olla ikuista sillä edes aurinko ja planeetat eivät ole ikuisia mutta on eräs näkemys joka on sellainen että on olemassa tietoinen tietoisuuden voima joka on rajoittamaton voima joka on jokaisen tietoisen olennon tietoisuuden ylläpitäjä ja olemus jokaisella elävällä olennolla yhteys tähän tietoisuuden voimaan joka on ikuinen ja rajoittamaton ilmiö ja oikealla toiminnallamme voimme tulla siitä tietoiseksi ja sulautua siihen tosin se merkitsee että meidän täytyy luopua yksilöllisyyden harhasta

Kun me tutkimme elämää kokonaisuutena niin tulemme huomaamaan että meitä ihmisiä erillisinä yksilöinä ei todellisuudessa ole edes olemassa sillä kaikki se mitä koemme ja ymmärrämme on vain suurta harhaa elämän voimien ilmiöinä ?

Uskonnot eivät koskaan ole eikä tule ratkaisemaan elämän mysteereitä siihen pystyy vain elämä omana olemuksenaan kun se herää harhastaan
Olkaamme valmiina paljastamaan todellisuus omalle olemuksellemme eli minuudellemme joka on itsen harhan takana

Elämä on ihmeellistä kun sen oikein oivaltaa ?
Olen elämän opiskelija

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa